Genel

OSMANİYE’YE DEVA İÇİN ADAY OLDUM

Liderliğini  ekonomi uzmanı Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisinden Osmaniye Belediye Başkan adayı olan esnaf Yunus Bayazıd, Osmaniye’nin çözüm bekleyen sorunlarına  DEVA olmak için  bu yola çıktığını belirterek  “Deprem sonrası unutulmuş Osmaniye’ye hizmet için ben de varım” dedi.

İlimizde yıllardır AKÇAM Züccaciye  çalışanı olarak halka hizmet vermekte olan 47 yaşındaki 6 çocuk babası Yunus BAYAZID, Osmaniye’nin şu andaki en büyük sorununun yol meselesi olduğunu belirterek öncelikle belediye başkanı seçildiğinde ilk işinin  bu yol sorununu çözümlemek olduğunu söyledi. Bayazıd, bozuk yollar yüzünden araç sahiplerinin  sanayi esnafını sık sık ziyaret etmek zorunda kaldığını dolayısıyla ekonomik açıdan sıkıntılı günler geçirdiğine dikkati çekti.

Osmaniye’nin büyük bir köy konumundan kurtulamadığını belirten Yunus BAYAZID, Yüce Allahın yardımı ve Osmaniyelilerin de destekleri ile 1 Nisan 2024 Pazartesi günü göreve geldiğinde  yolları kaldırımları ve yeşil alanları ile yaşanabilir bir Osmaniye için çalışmalara başlayacağını  söyledi.

HASAN KILIÇ