Genel

GÜLSOY: “DAHA GÜÇLÜ BİR OSMANİYE İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Seydi GÜLSOY, Kruban Bayramı mesajında “Depremzedelerimizin yaşadığı acıları ve sıkıntıları yüreklerimizde hissediyoruz. Onların yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Elimizden gelen her yardımı yapmaya devam edeceğiz ve bu zorlu süreçte yaraların sarılması için her türlü çabayı göstereceğiz. Depremin yarattığı zorluklara rağmen, güçlü ve dayanıklı bir Osmaniye için birlikte hareket edeceğiz” dedib

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Seydi GÜLSOY, kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şunları söyledi:

Değerli Hemşehrilerim, Huzur dolu bir bayram atmosferiyle bir araya geldiğimiz bu özel günlerde, tüm kalbimle sizlere en içten Kurban Bayramı tebriklerimi sunuyorum. Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, sevdiklerinizle beraber sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

 Bu yıl, Osmaniye’miz ve Ülkemiz bir dizi zorlukla karşılaşmış olsa da, birlik ve beraberlik ruhumuzun gücüyle bu zorlukların üstesinden gelmeye devam ettik. Bu bayramda, bir kez daha bu güçlü dayanışma duygusunu yüreklerimizde hissetmek ve birbirimize olan sevgi ve saygımızı pekiştirmek için bir fırsat buluyoruz.

 Depremzedelerimizin yaşadığı acıları ve sıkıntıları yüreklerimizde hissediyoruz. Onların yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Elimizden gelen her yardımı yapmaya devam edeceğiz ve bu zorlu süreçte yaraların sarılması için her türlü çabayı göstereceğiz. Depremin yarattığı zorluklara rağmen, güçlü ve dayanıklı bir Osmaniye için birlikte hareket edeceğiz. Bayram, sevdiklerimizle paylaşmanın, komşularımızla kaynaşmanın ve ihtiyaç sahipleriyle dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlattığı bir zaman dilimidir.

Bu bayramda, etrafımızdaki insanlara sevgiyle yaklaşalım, yardıma muhtaç olanlara destek olalım ve birbirimizin ihtiyaçlarına duyarlılık gösterelim. Böylece, bayramın manevi değerlerini en güzel şekilde yaşayarak toplumumuzun dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirelim. Bayram süresince trafikte daha dikkatli olalım, sağduyulu davranalım ve sevdiklerimizin yanında olmanın keyfini herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeden yaşayalım.

Milletvekili Gülsoy, mesajını “Osmaniye’mizin güzide halkının bayramını kutlarken, bir kez daha depremzedelerimizin acılarını ve ihtiyaçlarını göz ardı etmeyeceğimizi, onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. AK Parti olarak tüm kademelerimizle birlikte çalışmaya, Osmaniye’mizi daha da güzelleştirmek için el ele verip projelerimize hız kesmeden devam etmeye kararlıyız. Bu vesileyle, bir kez daha Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve hoşgörü dolu bir Kurban Bayramı geçirmenizi diliyorum. Rabbim, keseceğiniz kurbanlarınızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin, bayramınızı bereketli kılsın, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlara erişmenizi nasip etsin. Kurban Bayramınız mübarek olsun. Saygılarımla…” diyerek tamamladı.

 HASAN KILIÇ