Genel

SUMBAS’TA KİLİT PARKE TAŞI YOL YAPIM  İHALESİ YAPILDI

Osmaniye’nin Sumbas ilçesi Kaymakamı Mehmet Furkan TAŞKIRAN başkanlığında Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenleri İl Genel Meclis Üyesi Veli GANİ, Harun KUNDAKCI, Kızılömerli Köyü Muhtarı Ali ALİŞAN ve Çiçeklidere Köyü Muhtarı Yusuf KUŞÇU’nun katılımları ile 2023 yılı KÖYDES yatırım programı kapsamında kilit parke taşı yol ihalesi yapıldı.

İhaleye katılan iki firma arasından en uygun teklif MKO Petrol Nakliyat Yapı Elemanları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından verildi.

Yapılacak olan kilit parke taşı yol çalışmasına yüklenici firma tarafından en kısa sürede başlanacağı belirtildi.

Kaymakamlık basın

KİLİTLİ PARKE TAŞI NEDİR

Kilitli parke taşı genel olarak birçok alanda kullanılmakta olan beton parke taşlar arasında yer almaktadır. Kolay montajlanma özelliği ile rahatlıkla uygulamanın yapılabilmesine olanak sunan kilitli parke taşlarını farklı alanlarda görme şansınız bulunuyor.

Kilitli parke taşları görsel açıdan avanta sağlarken aynı zamanda uyumlu bir bütünlüğün yaratılmasında da destek olur. Daha sağlam bir alanın hazırlanmasında yardımcı olan kilitli parke taş kullanımı sokak ve caddelerin yanı sıra park ve bahçe alanlarından gözlemlenebilmektedir.

Kaynak: https://bas-tas.com.tr/b